Revlin en haar Nestjes

Scuppermate Mysty ( REVLIN ), is geboren in 2012 in het derde nestje van Naugthy. Ze viel gewoon op met haar eigenwijsheid en vond het nodig om mijn zoon als baas te kiezen. Ze is gek op jagen en konijnvangen kan ze. Zo snel is ze ook. Ze doet heel veel dingen vanuit haar instinkt maar is naar mensen toe altijd heel vriendelijke en lief, behalve als het onbetrouwbare mensen zijn want dan is ze een felle. Het eerst nestje dat ze kreeg deed ze eigenlijk helemaal zelf. Je kon nauwelijks zien dat ze drachtig was en op het laatst rende ze nog in volle vaart achter de konijnen aan. Ik had even niet opgeled en ze had al drie puppen geworpen voordat ik haar in de kraamkist kon leggen. Door de vader hadden alle puppen een lief karakter en werden ze niet extreem groot.

Het tweede nestje van Revlin

Bij deze dracht was het duidelijk anders. Ze was op het laatst zo zwaar dat ze alleen maar kon waggelen. Ze was zondagavond al begonnen maar het zette niet echt door. Ik was weer in slaap gevallen en opeens zat ze boven op me en ik voelde dat ze ging persen. Dus net op tijd in de kraamkist. Ze heeft het helemaal zelf gedaan. De eerste week had ze veel diarree maar dat is nu allemaal over de puppen groeien allemaal heel goed en ondanks dat het er 7 zijn krijgen ze allemaal bolle kopjes en buikjes.

  

     

Revlin heeft in oktober 2018 een nestje van twee teefjes. Ik heb doordat er maar twee waren enorm genoten van dit nestje.

Twee maakt niet uit wij passen ons geweldig aan.
Scuppersmate Faith
Scuppersmate Faith
Scuppersmate Effie

Foto’s van Faith en Effie

Het vierde nestje en tevens laatste nestje. Dit keer is de vader Paddington.